Cookie Consent

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Effectyf voor werknemers

Je bent uitgevallen op werk. Dit kan het gevolg zijn van een burn-out, ziekte of bijvoorbeeld een ongeluk. Zodra je weer toe bent aan de stap richting werk, kun je bij ons terecht. Onze gespecialiseerde coaches begrijpen hoe het is om het werkende leven weer op te pakken, terwijl je te maken krijgt met allerlei (vaak onzichtbare) beperkingen. Samen verken je jouw "huidige ik" en mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Re-integreren met een gespecialiseerde coach

Onze coaches hebben veel kennis van verschillende ziektes en aandoeningen en de bijbehorende (vaak onzichtbare) beperkingen in relatie tot werk. Zij hebben aan een half woord genoeg. Daarnaast hebben ze veel verstand van re-integratie en alle wet- en regelgeving die hierbij komt kijken. Gedurende het hele traject houden we aandacht voor jouw beleving én praktische zaken. Het uitgangspunt is altijd duurzame re-integratie in een baan die past bij jouw mogelijkheden.

Wij zijn er voor iedereen die meer tijd en aandacht kan gebruiken op de weg terug naar werk. Onze coaches zijn gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met:

  • Een autisme spectrum stoornis
  • Niet-aangeboren hersenletsel
  • Burn-out en andere mentale klachten
  • Kanker (of hersteld)
  • Post-COVID

Lees meer over onze specialismen

Welke trajecten begeleiden we

Wij ondersteunen werknemers en werkgevers bij verschillende re-integratietrajecten. Afhankelijk van jouw situatie, volg je een traject dat gericht is op re-integratie in je oude functie óf bij een andere werkgever. Ontvang je een uitkering via UWV? Dan volg je een traject via UWV en ben je vrij om een re-integratiebedrijf uit te kiezen waarmee je een klik hebt.

Begeleiding op spoor 1

Je bent klaar voor de stap richting werk en re-integreert bij je eigen werkgever. Waarschijnlijk is er een hoop veranderd. Daarom kan externe begeleiding van een gespecialiseerde coach waardevol zijn. Om jou te begeleiden naar jouw oude baan óf een aangepaste functie, coachen wij on the job. Lees meer over onze aanpak op spoor 1

Begeleiding op spoor 2

Je oude functie blijkt niet meer te passen bij jouw huidige wensen en/of mogelijkheden. Als je niet kunt terugkeren naar je eigen werkgever, dan start er een nieuw traject op het 2e spoor. Het doel is het vinden van een baan die wél past. Het is belangrijk dat jij zelf in the lead bent. Lees meer over onze aanpak op spoor 2.

Begeleiding op spoor 3

Je hebt lange tijd niet kunnen werken, wat zou je graag weer het gevoel krijgen dat je meedoet. Het is zaak om uit te zoeken wat je wilt, maar ook wat je aankunt. Tijdens dit traject verkennen we jouw wensen en mogelijkheden, met als doel het vinden van werk waar jij gelukkig van wordt. Lees meer over onze aanpak op spoor 3.

Een traject via UWV

Ontvang jij een uitkering van UWV? Dan bepaal je samen met UWV welk re-integratietraject bij jou past. Vervolgens kies jij zelf een re-integratiebedrijf. Waarom kies je voor Effectyf? Lees meer over onze aanpak bij UWV trajecten.

Blijkt werk geen optie meer? Dan gaan we op zoek naar een andere zinvolle tijdsbesteding. Samen creëren we weer zinvol perspectief.

Loopbaancoaching om uitval te voorkomen

Ben je niet ziek uitgevallen, maar worstel je wel met loopbaanvragen zoals: ‘wat wil ik op dit moment in mijn loopbaan?’, ‘hoe ga ik om met verandering?’, ‘past dit werk nog bij me?’ of ‘hoe combineer ik werk en privé?’ Dan ben je óók aan het juiste adres. Vanuit ons label Veerkrcht bieden we verschillende mogelijkheden, voor individuen én teams, om aan de slag te gaan met dit soort veelvoorkomende vragen. Bekijk het aanbod van Veerkrcht en vraag bij jouw HR-contactpersoon na wat de mogelijkheden zijn.

Vrijblijvend contact met een coach

Heb je vragen over jouw situatie, een specifiek traject of wil je gewoon eens kennismaken met een coach in jouw regio? Onze coaches werken door het hele land, zo zijn we altijd in de buurt. Neem contact met ons op voor een afspraak op kantoor. Een andere locatie, online of een thuisbezoek behoort ook tot de mogelijkheden. Vind een coach bij jou in de buurt.

Onze coaches zitten door het hele land. Welke coach past bij jou?