Cookie Consent

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Diensten

Je bent uitgevallen op werk. Dit kan het gevolg zijn van een burn-out, ziekte of bijvoorbeeld een ongeluk. Je kunt bij ons terecht, zodra je weer toe bent aan de stap richting werk. Onze gespecialiseerde coaches begrijpen hoe het is om de draad weer op te pakken mét alle onzichtbare gevolgen van dien. Samen verken je jouw huidige ik en de mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

We heten niet voor niets Efffectyf

Specialisten in re-integratie en coaching on the job

Spoor 1: re-integreren bij de eigen werkgever

Je bent klaar voor de stap richting werk en re-integreert bij je eigen werkgever. Waarschijnlijk is er een hoop veranderd. Daarom kan externe begeleiding van een gespecialiseerde coach waardevol zijn. Om jou te begeleiden naar jouw oude baan óf een aangepaste functie, coachen wij on the job.

 • In je eigen tempo bouw je op in uren én taken.
 • Door fysiek op de werkplek aanwezig te zijn, kan de coach snel schakelen en direct bijsturen waar nodig.
 • In 90% van de 1e spoortrajecten die wij begeleiden is de werknemer weer volledig aan het werk.

Spoor 2: re-integreren bij een andere werkgever

Als je niet kunt terugkeren bij je eigen werkgever, dan start er een nieuw traject op het 2e spoor. Het doel is het vinden van een baan die wél past bij jouw mogelijkheden. Het is belangrijk dat jij zelf in the lead bent.

 • Het startpunt is het ‘plan van aanpak’ waarmee alle partijen hebben ingestemd.  
 • Samen onderzoek je jouw wensen, mogelijkheden en passende vacatures. Je kunt gebruikmaken van online (test)omgeving Jobport en ons zakelijke netwerk.
 • In een werkervaringsplek kun je proeven van een werkomgeving en rustig opbouwen.  

Spoor 3: van WIA naar passend werk

Je hebt lange tijd niet kunnen werken, wat zou je graag weer het gevoel krijgen dat je meedoet. Het is zaak om uit te zoeken wat je wilt, maar ook wat je aankunt. Tijdens dit traject verkennen we jouw wensen en mogelijkheden, met als doel het vinden van werk waar jij blij van wordt.  

 • Het startpunt is het ‘plan van aanpak’ waarmee alle partijen hebben ingestemd.
 • Samen onderzoek je jouw wensen en bijpassende mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Je kunt gebruikmaken van online (test)omgeving Jobport en ons zakelijke netwerk.
 • In een werkervaringsplek kun je proeven van het werkende leven en bouw je rustig vertrouwen op in eigen kunnen.  

Een traject via UWV

Ontvang jij een uitkering van UWV? Dan bepaal je samen met UWV welk re-integratietraject bij jou past. Vervolgens kies jij zelf een re-integratiebedrijf. Waarom kies je voor Effectyf?

 • Samen kijken we waar jij staat en welke mogelijkheden daar bij passen.
 • Jouw coach zorgt ervoor dat je vertrouwen krijgt in de volgende stap.  
 • Wij voeren de volgende trajecten uit voor UWV: Werkfit Maken, Naar Werk en Modulair.

Haalbaarheidsonderzoek

Een haalbaarheidsonderzoek kan handig zijn om erachter te komen of een 2e spoortraject voor een werknemer kans van slagen heeft. Wij voeren dit onderzoek regelmatig uit voor werkgevers in het kader van de Wet verbetering poortwachter.

 • Met dit onafhankelijke onderzoek schetsen we een reëel beeld van de mogelijkheden van de werknemer op de arbeidsmarkt.
 • Uitkomsten kunnen benut worden bij een 2e spoor traject wat de kans op succes vergroot.
 • Als organisatie voorkom je een loonsanctie.

Veerkrcht: Vitaliteit en werkgeluk

De wereld verandert razendsnel waardoor je voortdurend wordt uitgedaagd om mee te bewegen. Dat blijkt behoorlijk lastig voor veel medewerkers. Vanuit ons label Veerkrcht versterken we veerkracht bij medewerkers en teams, zodat zij met plezier aan het werk blijven.

 • We bieden diverse coachingsprogramma's op maat voor individuen en groepen.
 • We gaan aan de slag met veelvoorkomende loopbaanthema's, zoals werkplezier, privé-werkbalans en omgaan met verandering.
 • Wij geloven dat veerkracht essentieel is voor een optimale verbinding tussen mens en organisatie.
We heten niet voor niets Efffectyf

Specialisten in re-integratie en coaching on the job

Niet-aangeboren hersenletsel

Een beroerte, herseninfarct of (ogenschijnlijk) stom ongeluk kan leiden tot niet-aangeboren hersenletsel. Onze coaches ondersteunen kandidaten met niet-aangeboren hersenletsel bij het erkennen, verwerken en onderzoeken van de vaak onzichtbare beperkingen in relatie tot werk. Samen gaan we op zoek naar een goede balans tussen belasting en belastbaarheid én bijpassende mogelijkheden in werk.

Autisme (ASS)

Autisme komt vaak met specifieke talenten die voor bedrijven heel waardevol zijn. Het hóeft geen belemmering te zijn in werk! In een re-integratietraject ga je samen met een coach aan de slag met het erkennen, verwerken en onderzoeken van jouw autisme en randvoorwaarden voor werk. Samen gaan we op zoek naar een goede balans tussen belasting en belastbaarheid én bijpassende mogelijkheden in werk.

Burn-out

Het bijtijds herkennen van symptomen van een burn-out is erg belangrijk voor het uiteindelijke herstel. In een re-integratietraject onderzoeken we jouw situatie. Samen gaan we op zoek naar een goede balans tussen belasting en belastbaarheid én bijpassende mogelijkheden in werk. Wij begeleiden ook werknemers met andere mentale klachten.

Kanker

Als je kanker hebt (gehad), kan het deelnemen aan het werkende leven een enorme toevoeging zijn aan de kwaliteit van leven. Daarom gaan we in het re-integratietraject op zoek naar een goede balans tussen belasting en belastbaarheid én bijpassende mogelijkheden in werk.

Post-COVID

We hebben gemerkt dat onze kennis en expertise met betrekking tot andere ziektebeelden erg waardevol kan zijn bij het begeleiden van werknemers met Post- COVID. We nemen jouw situatie als uitgangspunt. Samen gaan we op zoek naar een goede balans tussen belasting en belastbaarheid én bijpassende mogelijkheden in werk.

Welkom in de wereld van complex verzuim