Cookie Consent

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Effectyf voor zorgverleners

Dankzij nauwe samenwerking met onder meer bedrijfsartsen, arbodienstverleners, behandel- en revalidatiecentra, kunnen wij ziek uitgevallen werknemers en hun werkgevers de begeleiding bieden die zij nodig hebben. Heb je behoefte aan een re-integratiepartner met specialistische kennis en ervaring op het gebied van verschillende aandoeningen en ziektebeelden? Maak kennis met Effectyf.

Effectyf haakt aan op thema werk

Bij langdurig verzuim komt er een hoop af op een werknemer. Er vormt zich een heel netwerk van deskundigen, artsen, behandelaars, hulpverleners én coaches omheen. Dat is ook niet zo gek als je kijkt naar de impact van ziekte op meerdere leefgebieden.Door onze expertise rondom verschillende aandoeningen en ziektebeelden in relatie tot werk, vormen wij vaak de spin in 't web. We maken de vertaalslag tussen verschillende betrokkenen met duurzame re-integratie als uitgangspunt.

Wij fungeren als spin in ’t web en maken de vertaalslag tussen verschillende betrokkenen, hun informatie en kijk op de situatie. We proberen complexe zaken begrijpelijk te maken voor iedereen.

Multidisciplinaire samenwerking cruciaal

Bij complexe medische beperkingen is goede samenwerking tussen de re-integratiecoach en behandelend arts cruciaal. We versterken elkaars op het gebied van deskundigheid en voorkomen zo dat het traject stagneert. Samen gaan we voor het best haalbare resultaat, voor zowel werknemer als werkgever.

Onze specialismen

Onze coaches hebben veel expertise op het gebied van autisme, niet-aangeboren hersenletsel, burn-out en andere mentale klachten, kanker en post-COVID in relatie tot werk. We houden onze kennis up-to-date door te sparren met collega's en partners uit ons netwerk, we volgen nieuw onderzoek op de voet en organiseren ieder kwartaal een interne themadag waarbij kennispartners aanhaken. We leren iedere dag bij in de praktijk! Lees meer over onze specialismen.

Onze diensten

Wij zijn jouw partner voor re-integratie op spoor 1, spoor 2 en spoor 3. We voeren ook haalbaarheidsonderzoek uit en faciliteren arbeidsdeskundig onderzoek. Vanuit ons label Veerkrcht ondersteunen we werkgevers bij verzuimpreventie. Lees meer over onze diensten.

Samen aan het werk

Zullen we onze kennis en ervaring bundelen? Dan gaan we samen aan het werk voor een duurzame uitkomst voor zowel werkgever als werknemers. Coaches van Effectyf zitten door het hele land, dus we zijn altijd in de buurt. Neem vrijblijvend contact op met een coach in jouw regio!

Op zoek naar een kennispartner? Spar met een coach in de buurt.